Yritys

Helsingin laatulaite Oy

Helsingin Laatulaite on perheyritys, joka on jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan maahantuonut ja myynyt suomalaisille yrityksille, nimensä mukaisesti, laatulaitteita. Näin ollen asiakkaamme voivat luottaa siihen, että tuoteportfoliomme koostuu huolella valikoiduista merkeistä ja tuotteista.

Näemme asiakassuhteemme pitkäaikaisena, kuin hyvän ystävyyssuhteen. Haluamme olla se kaveri, johon voit luottaa ja joka ei jätä pulaan. Tarjoamme asiakkaallemme teknisen ratkaisun alusta loppuun sisältäen asiakkaiden tarpeiden tunnistamisen, sopivan ratkaisun toimituksen, käyttöönottokoulutuksen ja laitteen huollon matkan varrella.

Tämän lisäksi huolehdimme siitä, että tietomme ja taitomme ovat ajan tasalla alan trendeistä ja kehityksestä. Voidaksemme täyttää asiakkaamme tarpeet mahdollisimman hyvin, teemme tiivistä yhteistyötä päämiesten kanssa ja osallistumme alan tapahtumiin niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Tiedämme myös, että joskus tarve uudelle laitteelle on akuutti ja tähän pyrimme vastaamaan kattavalla varastolla tiloissamme Tapanilassa. Olet siis tervetullut käymään myymälässämme, jossa sinua auttaa myyntiedustajamme Vesa, huoltoteknikkomme Harri sekä toimitusjohtajamme Susanna.

OTA YHTEYTTÄ

Mikäli kiinnostus heräsi tai sinulla on mitään kysyttävää, niin pistä alta viestiä tai soittele suoraan Vesalle! Vastaamme tuota pikaa.

Vesa Jokinen

Myyntiedustaja
+358 50 560 4171
vesa.jokinen@helsinginlaatulaite.fi