Geomax logo

Geomax Tasolaser Zone60 DG

Jos työmaalla tarvitaan kaatoja, niin silloin Zone60 DG näyttää kyntensä.

Zone60 DG on kaksoiskallistus laseri, ja toimii automaattisesti molemmissa akseleissa. Sen käyttö on helppoa, ja se on rakennettu vaativiin olosuhteisiin. Kun olet syöttänyt kaatoprosentit laitteeseen, tasaa laite itsensä suoraan asetettuihin kallistusprosentteihin. Voit helposti säätää lasersäteen oikeaan kaltevuuteen. Parilla napin painalluksella saat säädettyä kallistuksen nolliin tai voit säätää oikeat kallistukset toiseen akseliin tai molempiin akseleihin. Ideaalinen laite maanrakennustöihin, louhintamittauksiin ja tierakennustöihin. Laitteen nestekidenäyttöisellä kaukosäätimellä voidaan muuttaa kallistusarvoja ja muita laserin asetuksia jopa 300m päästä. Muitten toimintojen lisäksi kauko-ohjain näyttää myös muuta tietoa, esim. akun latauksen, roottorin pyörimisnopeuden jne....

Geomax Tasolaser Zone60 DG Geomax Tasolaser Zone60 DG Geomax Tasolaser Zone60 DG

Zone60 DG laseri on varustettu erittäin kestävällä rungolla sekä kantokahvalla. Laite on vesitiivis. Maksimi kallistus X ja Y akseleille -10% → +10% tai yhdelle akselille -15% → +15% Sädeverho voidaan asettaa haluttuun suuntaan. Tilt -säätöä voi muuttaa (tuulinen päivä) jos ei näytössä kallistuksia. Pyörimisnopeutta voidaan muuttaa.

ZRD105 tasolaserin ilmaisin on varustettu suurella 125mm vastaanottoalueella ja digitaalisellanäytöillä molemmin puolin ilmaisinta. Oikeasta lasertasosta ilmaisin kertoo äänimerkillä,merkki ledeillä ja myös näytöllä tason poikkeaman mm:nä. Äänimerkin voi poistaa käytöstä, tai voi valita kolmesta eri vaihtoehdosta äänenvoimakkuuden.Tarkkuusalueita on viisi. Ilmaisin on myös varustettu putkilibellillä, ja ilmaisimen pidikkeessä on lisäksi rasiatasain. Laitteen ulkopintojen kumimatot pehmentävät iskuja, jos laite sattuu tippumaan betonilattialle. Ilmaisin toimii yhdellä 9 voltin neppariparistolla. Laitteessa on automaattisammutus 10 minuuttia viimeisestä vastaanotetusta signaalista.

Mittauslasereiden maahantuojana on toiminut Helsingin Laatulaite Oy jo vuodesta 1988. Huoltotilamme on varustettu laatujärjestelmän (ISO 9001) mukaisella kalibrointipenkillä ym. erikoislaitteilla.

Geomax Tasolaser Zone60 DG
Geomax Tasolaser Zone60 DG
Toimitussisältö Zone60 DG tasolaser paketti: kaukosäädin ZRC60 (paristo Li-Ion), säteenilmaisin ZRD105 (9 voltin neppariparisto) , laturi Li-Ion, kantolaukku, veivijalusta, latta 5m, käyttöohjekirja Suomi. Takuu 3 vuotta.

Toimitussisältö Zone60 DG tasolaser paketti:

Kaukosäädin ZRC60 (paristo Li-Ion), säteenilmaisin ZRD105 (9 voltin neppariparisto), laturi Li-Ion, kantolaukku, veivijalusta, latta 5m, käyttöohjekirja Suomi. Takuu 3 vuotta.

Tekniset tiedot:
Toiminta-alue: 550m, kentän halkaisija 1 100m
Tarkkuus: ± 1,5mm / 30 m
Itsetasausalue: ± 6 °
Roottorin pyörimisnopeus: 300, 600 kierrosta minuutissa.
Roottorin suojaus: Umpinainen.
Teholähde: 4 D alkali paristot tai Li-Ion akut.
Akkujen toiminta aika: Li-Ion akut 40 tuntia, alkali paristot 60 tuntia.( 20°C )
Suojausluokka: IP67, vesi-ja pölytiivis
Käyttö lämpötila: -20°C - +50°C
Paino: 3,4 kg akun kanssa.
Latausaika: 5h ( 20°C )
Laserluokka: 1
Kaade: 15% yhdelle akselille, 10% X-ja Y-akselille.
Mitat: Geomax Tasolaser Zone60 DG
Geomax Tasolaser Zone60 DG

Katso myös:

Digitaalinen säteenilmaisin ZRD105