Geomax logo

Kompakti ja voimakassäteinen QL125 putkiasennuslaser on nyt ZETA125

Erittäin pienikokoinen
ZETA 125 putkilaseri on suunniteltu työhön, jossa on ahtaat paikat. Se on erittäin lyhyt, eli se mahtuu pieniin muovikaivoihin, ja tiukkoihin putkilähtöihin. Laite mahtuu halkaisijaltaan 125 mm oleviin putkiin.

Jykevätekoinen runko
Laitteen kuoret ja koneisto ovat jykevää alumiinivalua, mikä on tyypillistä Geomax:in putkilasereille. Herkästi toimiva anturi kompensoi varmatoimisesti ulkopuolista häiriötärinää

ZETA125

Tarkkuus:
Putkiasennustyö edellyttää hyvää tarkkuutta pitkillä matkoilla.Tämän vuoksi ZETA 125 laserin täytyy toimia tarkasti.Itsetasaus järjestelmä toimii samalla 0.001% tarkkuudella kuin mitä myöskin kallistus asetus järjestelmä. Kokonaisuudessaan tarkkuus ja toimintavarmuus on varmistettu hyvällä mekaniikalla, optiikalla ja elektroniikalla. Soveltuu työmaakäyttöön

Säteen kallistuskulma säätö
ZETA 125 laseri selviytyy säteen asetuksen puolesta helposti tyypillisistä työmaa tarpeista. Jopa kaade kulmat -15% aina +45 %: iin saakka eivät tuota mitään ongelmia ZETA 125 putkilaserille.

Manuaali säteen nosto kaukosäätimestä
Voit helposti säätää sivulinjauksen seuraavalle viemärikaivolle, vaikka säde osuisi maavalliin ennen kaivoa. Säteen kallistusprosenttia ei tarvitse enää säätää, vaikka sädettä olisi nostettu väliaikaisesti maavallin yli kaukosäädintä käyttäen. Mittavirheitä ei synny, sillä säde varoittaa käyttäjää vilkkumalla.

1. Laita haluttu kallistusprosentti näyttöön.
2. Kohdista lasersäde seuraavalle kaivolle.
3. Painamalla itsetasauspainiketta uudelleen kaukosäätimessä, säde menee suoraan takaisin haluttuun kaltevuus säätöön.

Manuaalinen poikittais akselin säätö
Poikittais akselin säätö voidaan tehdä tarkasti digitaalisen anturin / näytön avulla. Jos laite on liian kallellaan sivusuunnassa, alkaa lasersäde vilkkua, jolloin käyttäjä tietää korjata laitteen asentoa.

ZETA125

Litium-ioni akkuparistot
Litium-ioni akkupaketti varmistaa, että ZETA 125 laseri on aina käyttövalmis. Lisävarusteena laitteeseen saa vara-akkupaketin, joka voidaan vaihtaa työmaalla ilman työkaluja. Akkulaturia voi käyttää myös virtalähteenä kuivissa olosuhteissa

Helppolukuinen nestekidenäyttö
Näytössä on suuret kirjainmerkit, ja siitä on helppo lukea kaatolukemat, poikittaisakseli kulmat, itsetasaus äärirajalla, akun lataustila, ym. Näyttö on valaistu, joten sitä voi lukea myös pimeässä.

Vesitiiviys
Kotelo on vesi- ja pölytiivis, kotelointiluokka IP68. Laite voidaan huoletta upottaa veteen ilman ongelmia. Laite voidaan myös pestä huoletta vesihanan alla. ZETA 125 kestää tämän.

Monipuolinen kokonaisuus
Laitteen jalkatapit voidaan vaihtaa putkikoon ja työmaan tarpeiden mukaan. Tähtäintaulu ei tarvitse mitään säätöjalkoja.

Kätevä kaukosäädin
Kaukosäädin toimii jopa 100 m päästä.Kaikki tärkeät toiminnot on käytettävissä kaukosäätimestä. Taukotoiminto on erityisen kätevä kun pidetään työ taukoja.

Asennusledi ja 5/8" jalusta kierre
Kirkas ledivalo laitteen päällä auttaa asentamaan laitteen juuri mittauspisteen päälle, ja auttaa säteen linjaamisessa. Myös 5/8" kierre on juuri ledivalon alapuolella


ZETA125

Lisävarusteet:

  • Kaukosäädin ZRC125/150
  • Laturi LDG 125
  • Säädettävä tähtäintaulu
  • Laserin jalkatappisarja: 150mm, 200 mm ja 250 mm
  • Akkukaapeli
  • Kiinnike tähtäintaulu
  • Akkupaketti Li-Ion
ZETA125 ZETA125
Tekniset tiedot: ZETA 125
Säteen kantomatka: > 300 m
Laserdiodin aallonpituus: 635 nm
Laserluokka: 3
Tarkkuus: ± 10" (± 5 mm/100 m)
Itsetasausalue: -15 % ... +45 %
Jalusta kierre pohjassa: 5/8"
Kotelointi luokka: IP68
Työskentelyaika: 40 h
Akkupaketti: Litium-ioni
Käyttölämpötila: -20 °C ... +50 °C
Mitat: 305 x 105 x 113 mm
Sivulinjaus: ±10°
Kaade asetus: -10 % ... +40 %
Lukematarkkuus: 0,001 %

Toimitussisältö ZETA 125:
Kaukosäädin ZRC125/150, akkupaketti Li-Ion, laturi LDG 125, säädettävä tähtäintaulu, jalkatapit 150mm, kantolaukku, käyttöohjekirja Suomi.

ZETA 125