Berger SAL-24 Itsetasaava vaaituskoje - kovaan käyttöön rakentajille

SAL-24

SAL-24 vaaituskoje on täysin vesitiivis rakenteeltaan, ja 24 kertainen suurennussuhde riittää isoillekin rakennustyömaille. Korkealaatuisen optiikan ansiosta laitteella näkee latan lukemat hyvin myös huonoissa valaisuolosuhteissa. Laite tarkentuu jo 30cm etäisyydelle, eli laitteella voi työskennellä hyvin ahtaissakin paikoissa. Varaosien saanti ja huoltopalvelut on varmistettu maahantuojan toimesta.

Laitteessa on itsetasaava kompensaattori ja magneettivaimennus. Karkea tasaus suoritetaan kolmella tasausruuvilla normaaliin tapaan. Laitteen pohjassa on vakiokoon 5/8" kierteet. Pehmustettu, kovamuovinen suojalaukku suojaa tehokkaasti laitetta kuljetuksen aikana. Laite on varustettu kompensaattorin lukitusnupilla, joka lukitsee kompensaattorin paikoilleen automaattisesti, kun laite laitetaan laukkuun. Tämä lukitus estää kompensaattoria vahingoittumasta kuljetuksen aikana. Samalla lukitusnupilla voidaan testata kompensaattorin toiminta työmaaolosuhteissa.

Tekniset tiedot:
Suurennussuhde:24 x
Tarkkuus:2.0mm / km
Vaakakehä:400 gon
Lyhin tähtäysväli:0.3m
Vapaa etulinssin halkaisija:36mm
Laitteen paino:1.8kg
Kotelointi:vesitiivis
Takuu:1 vuosi

Berger SAL-32 Vaaituskoje

Saman valmistajan kalliimpi malli. Teknisiltä arvoiltaan muuten sama kuin SAL-24, paitsi suurennussuhde on 32 kertainen, ja tarkkuus on 1.0mm / km, ja vapaa etulinssi halkaisija on 40mm.