White’s Electronics logo

M6 Metallinilmaisin (White´s Electronics)

Uusi M6 metallinilmaisin soveltuu erinomaisesti sekä harraste- että ammattikäyttöön. Laite on hinnaltaan keskiluokkaa, mutta ominaisuuksia on melkein yhtä paljon kuin huippumalleissa. Laitteessa on älykäs nestekidenäyttö, joka ilmoittaa kohteen muodon lisäksi metallilaadun; Rautaa (IRON), kultaa (GOLD), tai hopeaa (SILVER).

M6 Metallinilmaisin M6 Metallinilmaisin

Laitteen nestekidenäyttöön tulee VDI-numero, jonka jälkeen voi katsoa alla olevasta taulukosta kohteen muoto ja metallilaatu. Kolikon kokoisista esineistä saadaan myös syvyys vipukytkintä vetämällä.

Kohteen tarkka paikka saadaan selville vipukytkintä vetämällä; nestekidenäytön vaakapilari kasvaa suureksi kun lautanen on juuri kohteen yläpuolella.

Laite ilmoittaa myös pilarinäyttönä sen, kuinka hyvin kohteen tunnistaminen on onnistunut. Jos kohteen tunnistaminen on onnistunut erinomaisesti, ja laite kertoo että kultaa on maassa, niin silloin kannattaa kaivaa varmasti.

Laitteen käyttö on yksinkertaista; käännät laitteen päälle herkkyyssäätimestä (SENS), ja samasta nupista säädät herkkyyden.

Erottelusäätimestä säädät puolestaan halutun erottelutason, jos et halua kaivaa kaikkia pullonkorkkeja esiin.

Maasäteilyn kompensoinnin voit hoitaa kuntoon kääntämällä AUTO TRAC vivun On-asentoon.

Laitteella voi myös erotella esineitä äänen perusteella; seitsemän eri äänenkorkeutta.

Tekniset tiedot:
Kertoo metalliesineistä sekä äänimerkillä, että myöskin nestekidenäytöllä.
Säädettävä teleskooppivarsi.
Säädettävä kyynärtuki.
Paristot: 8 kpl AA-sormiparistoja, akkupaketti ja laturi on lisävaruste.
Paristojen kestoaika: noin 40 tuntia. Paristojen volttimäärä näkyy näytössä.
Alhaisen paristojännitteen varoitusjärjestelmä: On
Ilmaisujärjestelmä: Jos maassa on esim. kultasormus, tulee näyttöön sormus sanasta lyhenne Rng, ja VDI-numero ilmoittaa että kohde on kultaa, ja ilmoittaa myös kohteen muodon.
Kuulokeliitäntä: on