Konevastaanotin MR240

Uutta MR240 konevastaanotinta voi käyttää kaivinkoneissa, ja muissa vastaavissa työkoneissa. Vastaanottoalue on 240 astetta (kaivinkoneissa riittäisi jo 180 asteen vastaanottoalue). Laitteessa on niin voimakkaat magneetit, että laite on varustettu irrotusvivulla, että irrotus työkoneesta olisi helpompaa. Lisäksi samaa vipua voi käyttää laitteen tarkkaan liikutteluun puomin pinnassa.

Konevastaanotin MR240

Laite soveltuu erinomaisesti varsinkin kaivinkonekäyttöön. Laite toimii kaikkien pyörivien tasolasereiden kanssa. Vastaanottokorkeus on 150mm ja työskentelysäde on 200m, eli kentän halkaisija voi olla 400m. Kirkkaat ledivalot näyttävät tasolaserin säteen paikan.

Laitteessa on lisäksi muistitoiminto; laite muistaa kumpaan suuntaan säde viimeksi katosi, ja kertoo suunnan vilkuttamalla ledivaloja harvakseen.

Laitteessa on viisi eri näyttöä; kaukana ylhäällä, lähellä ylhäällä, oikeassa tasossa, lähellä alhaalla, ja kaukana alhaalla. Vaihtoehtoisesti voi valita kolmen näytön systeemin; ylhäällä, oikeassa tasossa, alhaalla. Samalla tarkkuus muuttuu 6 millimetristä 30 millimetriin.

Laitteen käyttövoimana on kolme AA-sormiparistoa, jotka kestävät noin 130 tunnin käytön.

Laitteessa on automaattinen sammutus yhden tunnin jälkeen viimeisestä vastaanotosta. Laite on täysin vesitiivis (IP 67).
Pakkaskestävyys on erinomainen: -28 C astetta.
Vakiotoimitukseen kuuluu laite, paristot, ja pehmustettu kovamuovilaukku.

Konevastaanotin MR240
Tekniset tiedot:
Työskentelysäde: 200m
Tarkkuus: hieno alue 6mm, karkea alue 30mm
Vastaanottokorkeus: 150mm
Vastaanottoalue: 240 astetta
Paristot: 3kpl AA-sormiparistoja (LR 6)
Paristojen kestoikä: noin 130 tuntia
Kiinnitys puomiin: voimakkaat koboltti magneetit
Automaattisammutus: tunnin päästä viimeisestä vastaanotosta
Kotelointi: vesitiivis (IP 67)
Käyttölämpötila: -28 C ... + 70 C astetta
Koko: 220mm x 120mm x 100mm
Paino: 2.2 kg
Konevastaanotin MR240