Jalustat vaaituskoje ja tasolaserkäyttöön, sekä teodoliiteille ja takymetreille.

FS23

FS23

Tukeva alumiinijalusta vaaituskojeille ja teodoliiteille ja takymetreille. Jalkojen pituuden säätö epäkesko pikalukitusvivuilla. Kantohihna. Vakio 5/8” kierre. Tasapää yläosa.

FS23D

FS23D

Tukeva pallopäinen alumiinijalusta. Pallopäinen yläosa mahdollistaa nopean karkean tasauksen. Muuten samanlainen kuin FS23.

FS24 (puinen)

FS24

Tukeva puu / alumiinijalusta. Jalat ovat maalattua puuta, muut osat alumiinia. Koska puussa on pienempi lämpölaajenemiskerroin kuin alumiinissa, tämä jalusta soveltuu varsinkin tarkkoihin mittauksiin teodoliiteilla ja takymetreillä. Muuten samanlainen kuin FS23.

FS30-L

FS30-L

Tukeva alumiinijalusta tasolaserkäyttöön. Pystysäätö veivillä. Pituus 0.9m – 2.85m. Jalustan yläosassa on ylimääräinen teleskooppisäätö, joka mahdollistaa 2.85m maksimipituuden. Koska jalusta on erittäin tukeva, soveltuu se varsinkin painaville, isoille tasolasereille. Jalustan alapiikeissä on ruuvattavat kumityynyt, joita voi käyttää liukkaalla alustalla, esim. sisätiloissa.

FS30-M

FS30-M

Alumiininen jalusta tasolaserkäyttöön. Pystysäätö veivillä. Korkeus 0.65m – 2.0m. Veivisysteemin säätövara 39 cm. Vakiokierre 5/8”. Soveltuu varsinkin kevyille ja keskipainaville tasolasereille.

FS40

FS40

Kevytrakenteinen alumiinijalusta tasolaserkäyttöön. Pystysäätö teleskooppiputkella, ei veiviä. Pituus 0.95m – 1.86m. Soveltuu ainoastaan kevyille laitteille.