Schonstedt logo

Amerikkalainen sauvamallin metallinilmaisin GA-72Cd nestekidenäytöllä!

Amerikkalainen Schonstedt-tehdas on johtava metallinilmaisinvalmistaja maailmassa. Pitkän kehitystyön tuloksena on syntynyt uusi GA-72Cd metallinilmaisin, joka on varustettu nestekidenäytöllä. Metalliesineistä laite kertoo äänimerkin lisäksi nestekidenäytön viuhkalla ja digitaalisesti numeroina. Lisäksi näyttö ilmoittaa kummalla puolen kohdetta ollaan, ja näytöstä voidaan myös päätellä onko kohde pystyputki vai vaakaputki.

GA-72Cd

Laitteen piirikortti on varustettu liukukytkimellä (katso kuvaa alla),jolla käyttäjä voi valita äänimerkin ilmaisutavan. Vakioasennossa laite antaa jatkuvaa äänisignaalia ja ainoastaan äänenkorkeus muuttuu metallin kohdalla. Toisessa asennossa laite on muuten hiljaa, mutta vinkuu voimakkaasti metallin kohdalla.

Liukukytkin:

GA-72Cd GA-72Cd

Laitteen virrankulutus on todella pieni, laite toimii 60 tuntia kahdella 9V-litium paristolla. Paristojen kunto näkyy pilarina nestekidenäytössä. Herkkyyssäätö on porrastettu neliasentoiseksi, valittu herkkyystaso näkyy näytössä. Laite on todella helppokäyttöinen, vain kaksi käyttönappulaa.

Esimerkkejä etsintäsyvyyksistä:

  • viemärikaivonkansi 3.0m
  • putkipyykki 2.7m
  • merkintänaula 0.3m
  • 200 litran tynnyri 3.0m
Tekniset tiedot: GA-72Cd
Paristot:2kpl 9V litiumparistoja
Paristojen kestoaika:60 tuntia
(paristojen kunto näkyy näytössä)
Paino:1.1 kg
Runko:painevalettua muovia
Herkkyyssäädin:neliasentoinen, valittu herkkyys näkyy näytössä
Ilmaisutapa:äänimerkki ja nestekidenäytön viuhka, sekä digitaalisesti numeroina. Ilmoittaa myös kummalla puolen kohdetta ollaan
Äänimerkki:Käyttäjä voi valita kytkimestä joko jatkuvan äänen, tai sitten äänimerkki vain metallin kohdalla. Äänenkorkeus muuttuu metallin kohdalla.
Käyttölämpötila:-25C ... 60C
Laitteen pituus:88 cm
Vesitiivis pituus:53 cm
Antennien välinen etäisyys:36 cm
Kantolaukku:kovamuovia

Vasemmalla puolella olevassa kuvassa, on herkkyys valittu L-matala asentoon. Laite on ylemmässä kuvassa putkipyykin vasemmalla puolella ja alemmassa kuvassa laite on putkipyykin oikealla puolella. Nestekidenäytön viuhka siirtyy puolelta toiselle sen mukaan, kummalla puolella esinettä ollaan. Myöskin numeroinnin etumerkki vaihtuu. Alapuolella näkyvät kovamuovilaukut suojaavat laitteita tehokkaasti. Laitteiden takuuaika on 12 kk.

GA-72Cd GA-72Cd
GA-72Cd GA-72Cd
GA-72Cd

Laite on varustettu kovamuovilaukulla, joka suojaa laitetta tehokkaasti kolhuilta.