Kuvaus

Radiodetection -kaapelinhakulaitteiden kanssa yhteensopiva signaalilähetin. TX-10B soveltuu parhaiten käytettäväksi RD8200 ja RD8100PDLM -mallien kanssa.
Lähettimet pitävät signaalin virran vakaana kaikilla taajuuksilla. Niiden suojaluokka on IP65. Lähettimissä on suurikontrastinen taustavalaistu näyttöyksikkö.
Lähettimen signaali voidaan kytkeä galvaanisesti, indusointipihdeillä tai indusoimalla signaalia kaapelin tai putken päältä.
Lähetin on helppo käyttää ja sille voidaan asettaa valmiiksi käytetyn kaapelihakulaitteen mukainen profiili, jolloin käytössä on samat taajuudet, kuin kaapelinhakulaitteella.
TX-10B malli voidaan sisäänrakennetun Bluetoothin avulla yhdistää käytettävään kaapelinhakulaitteeseen, jolloin käyttäjä voi hakulaiteeltaan etäohjata lähetintä jopa 450 metrin etäisyydeltä (signaalin tehon ja -taajuuden säätö).
TX-10B tukee myös vianpaikannushaarukkaa ja CD-suuntasignaalia. Tarkempi luettelo käytettävissä olevista ominaisuuksista on alla olevassa taulukossa.
Lähettimiin on saatavissa runsaasti erilaisia lisävarusteita kuten: kytkentäkaapeleita ja -pihtejä, verkkoonsyöttölaitte sekä akkupaketti (LiION) ja laturit. Vakiona toimitetaan hauenleualliset kaapelit galvaaniseen kytkentään, maadoituspuikko ja maadoitusta varten tehokas magneetti.