Kuvaus

Radiodetection -kaapelinhakulaitteiden kanssa yhteensopiva signaalilähetin. TX-10 soveltuu parhaiten käytettäväksi RD7100PLx -mallien kanssa.
Lähettimet pitävät signaalin virran vakaana kaikilla taajuuksilla. Niiden suojaluokka on IP65. Lähettimissä on suurikontrastinen taustavalaistu näyttöyksikkö.
Lähettimen signaali voidaan kytkeä galvaanisesti, indusointipihdeillä tai indusoimalla signaalia kaapelin tai putken päältä.
Lähetin on helppo käyttää ja sille voidaan asettaa valmiiksi käytetyn kaapelihakulaitteen mukainen profiili, jolloin käytössä on samat taajuudet, kuin kaapelinhakulaitteella.
TX-10 tukee myös vianpaikannushaarukkaa ja CD-suuntasignaalia. Tarkempi luettelo käytettävissä olevista ominaisuuksista on alla olevassa taulukossa.
Lähettimiin on saatavissa runsaasti erilaisia lisävarusteita kuten: kytkentäkaapeleita ja -pihtejä, verkkoonsyöttölaite sekä akkupaketti (LiION) ja laturit. Vakiona toimitetaan hauenleualliset kaapelit galvaaniseen kytkentään, maadoituspuikko ja maadoitusta varten tehokas magneetti.