Stonex S900A GNSS-Antenni

Stonex S900A GNSS-Antenni

Stonex S900A -GNSS antenni on vaativaan ammattikäyttöön suunniteltu huipputuote. S900A-antennilla mittaukset onnistuvat vaativissa olosuhteissa sekä häiritsevien magneettikenttien läheisyydessä.

Tuotetunnus (SKU): 61dcb29e1a9c Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Stonex S900A GNSS -antenni on varustettu tehokkaalla GNSS-kortilla, jossa on 800 kanavaa ja tuki kaikille nykyisille GNSS-järjestelmille: GPS, GLONASS, BEIDOU, GALILEO, QZSS ja IRNSS, mukaan lukien L-kaistan korjaus. Lisäksi siinä on vakiona Atlas aRTK.

Sisäisen 4G GSM -modeemin ansiosta nopea Internet -yhteys on aina saatavilla RTK-korjaustietojen vastaanottamista ja taustalla olevien karttojen hallintaa varten. Kompaktissa rakenteessa on Bluetooth- ja Wi-Fi-modeemit, jotka mahdollistavat aina luotettavan tiedonsiirron mittausohjelmistolle.

S900A -antenniin on integroitu TX/RX UHF -radio valittavilla taajuuksilla, mikä tekee S900A-antennista täydellisen GNSS Base ja Rover-käyttöön.

Stonex S900A -antennissa on E-Bubble-anturi, joka mahdollistaa vaikeiden pisteiden mittaamisen, kun sauva ei ole vaakasuorassa (jopa 30° kallistus). Antenni on saatavilla myös IMU -tekniikalla. Sen ansiosta alustus on nopeaa ja mittaukset onnistuvat jopa 60° kaltevuudessa.