Kuvaus

RD8200 on luotettava ja monipuolinen huipputyökalu kaapelinäyttöihin ja kaapelinkartoitukseen.
Se on ergonomisesti muotoiltu ja sen näyttöä on helppo lukea aina hämärästä kirkkaaseen suoraan auringon paisteeseen.
RD8200 voi käyttää 21 eri lähettimen hakutaajuutta kaapelin haussa, Lisäksi käyttäjä voi ohjelmoida vapaasti kymmenen omaa taajuutta alle 1 kHz taajuusalueelle. RD8200 tukee kaikkia yleisimpiä sonditaajuuksia. RD8200 on myös erinomainen työkalu ilman lähetintä tehtävässä haussa: sen Power-haku toimintaa täydentää mm. harmonisten taajuuksien suodatus, dynaamisesti säätyvä herkkyys ja korkeasta jännitteestä varoittava strike-alerta, jossa myös värisevä kädensija.
TX-10B signaalilähettimellä voidaan kytkeä tai indusoida etsittävään kaapeliin paikannussignaalia. Signaalilähettimen kanssa voidaan käyttää lähetinpihtejä tai galvaanista kytkentää. RD8200 ja TX-10B voidaan yhdistää keskenään Bluetooth-yhteydellä ja hakulaitteesta voidaan etäkäyttää lähetintä, mm. vaihtaa taajuuksia ja lähetystehoa (iLOG™ -toiminnallisuus).
RD8200-kaapelinhakulaitteen Bluetooth-yhteydellä voidaan kaapelinhakulaite yhdistää myös osaksi kartoituslaitteisto (esim. GNSS-antenni ja maastotallennin), jolloin mittaustiedot, kuten kaapelin syvyys, saadaan automaattisesti kartoitettuun mittapisteeseen.
RD8200-kaapelinhakulaitteessa on myös CD-virransuuntasignaalit. Tämä ainutlaatuinen ominaisuus mahdollistaa lähettimen signaalin virransuunnanvarmistamisen kaapelinhakulaitteen näytöstä. CD-suuntasignaalin avulla käyttäjä voi olla varma, että seurattava kaapeli tai putki on juuri se, johon TX-lähetin on kytketty.
Kaapelinhakulaitteella voidaan hakea myös sondia. Sondin avulla paikannetaan esimerkiksi sähköä johtamaton muovinen viemäriputki.
RD8200-kaapelihakulaitteeseen lisävarusteena saatavalla vianpaikannushaarukalla voi paikantaa maavuotoja jopa 10 cm tarkkuudella.