Kuvaus

Zenith60 on nykyisen mittausteknologian mestarinäyte: Geomaxin huippumalli, jossa on kalibrointivapaa kallistus ja senttimetritarkkuus sekä valikoidut komponentit. Yhdessä X-PAD Ultimate -mittausohjelmiston ja maastokelpoisten käyttölaitteiden sekä laajojen tukipalvelujen kanssa Geomax Zenith60 tuottaa käyttäjälleen vakuuttavan, joustavan ja miellyttävän käyttökokemuksen.

Zenth60 GNSS-antennin “Tilt”-onminaisuus (Mittaus jopa 30⁰ kulmassa) pohjautuu IMU-teknologiaan. Kallistuksen ansiosta Zenith60 pystyy mittaamaan pisteitä, joihin muilla antenneilla ei pääse. Kun kallistetulla antennilla mitataan, nopeutuu mittaus merkittävästi. Kallistusta ei tarvitse erikseen kalibroida, riittää kun heiluttaa sauvaa muutaman kerran edestakaisin ja Tilt-toiminto aktivoituu.

Huppuluokan komponenteista valmistettu Zenith60 sisältää mm. integroidun 4G-modeemin ja NovAtelin laskentayksikön, joka on Hexcon-konsernin omaa tuotantoa kuten Geomaxin tuotteet. Zenith60 tukee luonnollisesti kaikkia nykyisiä satelliittipaikannusjärjestelmiä.