Flexiprobe P540c viemärikamera

Flexiprobe P540c viemärikamera

Pearpoint P540c viemärinkuvausjärjestelmän kontrolliyksikkö on ammattikäyttöön suunniteltu viemäreiden ja putkilinjastojen työkalu. Se tarjoaa monipuoliset liitännät ja sisäänrakennetut sovellukset nykyaikaiseen viemärikuvaukseen.

Tuotetunnus (SKU): f3fe8f9da874 Osasto:

Kuvaus

Työmaaolosuhteisiin suunnitellussa (IP55) tietokoneessa on kymmenen tuumainen teräväpiirtonäyttö, käsillä olevaa työvaihetta tukevat pikavalintanäppäimet näytön vieressä ja QWERTY-näppäimistö.Ohjelmiston raportit tukevat word- ja excel-formaatteja ja ne voidaan tallentaa joko sisäiselle kovalevylle, muistikortille tai siirtää suoraan laitteiston omalla WiFi:llä mille tahansa verkkoon kytketylle koneelle tai palvelulle. Ohjelmisto on myös WinCAN yhteensopiva.

Kameran kuvan voi myös jakaa HDMI-portin tai WiFi:n kautta mille tahansa laitteelle jo kuvauksen aikana. Järjestelmään on saatavana kolme eri kameravaihtoehtoa. Kaikki järjestelmän kamerat ovat täysin pöly- ja vesitiiviitä IP68-koteloituja kameroita. Ruostumattomasta teräksestä valmistetun kamerarungon paineenkesto on yksitoista baaria.

Kuusi erilaista työntövarsivaihtoehtoa kolmessa eri kelakoossa. Pituudet jäykälle työntövarrelle 150, 120, 60 ja 35 metriä sekä 60 ja 30 metriä pitkät taipuisammat kiinteistökäyttöön soveltuvat työntövarret – ”putkimiesmallit”.

Go to Top