HUOLTO

AMMATTITAITOISTA HUOLTOA

Huolto sijaitsee toimistollamme Nummelassa. Huoltomekaanikkomme Harri Stenhammar on huoltanut laitteita ammattitaidolla jo yli viidentoista vuoden ajan, ja on nyt osa H. Vesala Oy:n osaavaa ja kokenutta huoltopalvelua.

HUOLLON PALVELUMME

Taso- ja putkiasennuslaserien huolto

Huoltomme on valtuutettu Geomax -lasereiden huoltopiste. Teemme myös viralliset kalibroinnit kalibrointitodistuksineen Geomax -lasereille. Muiden merkkien (kuten GeoFennel) osalta tiedustele puhelimitse.

Kaapelinhakulaitteiden huolto

Huollamme ja korjaamme kaikkia myymiämme Radiodetection -kaapelinhakulaitteita ja tarvikkeita. Teemme myös kalibrointitarkastuksen todistuksineen Radiodetection -kaapelinhakulaitteille. Tiloissamme on myös kattava varaosavarasto, jolloin huolto onnistuu nopealla aikataululla.

Metallinilmaisimien huolto

Huollamme ja korjaamme kaikkia myymiämme White’s, Radiodetection ja Schonstedt – metallinilmaisimia. Vaikka amerikkalainen White’s on jo lopettanut liiketoimintansa voimme vielä toistaiseksi monipuolisesti huoltaa kyseisiä metallinilmaisimia kattavan varaosavaraston ansiosta.

DeWalt taso- ja ristikkolasereiden huollot

Olemme myös DeWalt -lasereiden virallinen huoltopiste. Huollamme ja korjaamme DeWalt -lasereita sekä suoritamme kalibrointeja.

Huollot muille tuotteille

Teemme huoltoja mm. Pearpoint -viemärinkuvausjärjestelmille ja kalibrointeja vaaituskoneille. Tiedustelethan silti huoltopalvelun saatavuutta ennen kuin lähetät laitteesi huoltoon.

HUOLTOSAATE

Lähettäessäsi laitteesi meille huoltoon, muista täyttää huoltosaate. Sen löydät helposti kotisivuiltamme.

Huoltosaatteen voit palauttaa täytettynä joko laitteen mukana tai sähköpostitse osoitteeseen: huolto@vesala.fi.

OTA YHTEYTTÄ

Mikäli kiinnostus heräsi tai sinulla on mitään kysyttävää, niin pistä alta viestiä tai soittele suoraan Vesalle! Vastaamme tuota pikaa.

Vesa Jokinen

Myyntiedustaja
+358 50 560 4171
vesa.jokinen@vesala.fi