RD8000PDLM Kaapelinhakulaite

Pitkään odotettu uutuus Radiodetection yhtymältä, EMS (Marker)-merkintäpallojen paikannusjärjestelmällä

Katso tuotteen täydellinen esite tästä (pdf).

RD8000PDLM Kaapelinhakulaite RD8000PDLM Kaapelinhakulaite

RD8000 – tarjoaa nopeaa, tarkkaa, luotettavaa ja toistettavissa olevaa paikannusdataa

RD8000-valikoiman tehokkaat monitoimiset kaapeli-, putki- ja RF-marker-paikantimet on suunniteltu käytettäväksi vesi-, viemäri ja sähköalan paikannustarpeisiin. Käyttäjän tarpeita varten suunniteltu RD8000 tarjoaa nopeutta, tarkkuutta ja luotettavuutta, ja on myös kustannustehokas ratkaisu kaikkiin käyttötarkoituksiin.

Helposti reagoiva

Ainutlaatuinen digitaalisen ja analogisen elektroniikan yhdistelmä tekee RD8000:sta herkän ja reagoivan paikantimen / työkalun, jonka avulla käyttäjät voivat tunnistaa vaikeasti havaittavien kohteiden erittäin alhaisia signaaleja ja reagoida niihin.

Ergonomia

Ergonomisesti suunniteltu, kevyt ja energiatehokas RD8000-paikannin on erittäin suorituskykyinen ja poikkeuksellisen tasapainoinen työväline, joka on mukava pitkäaikaisesa käytössä. Painosta ja muodostaan huolimatta RD8000 täyttää IP54- luokituksen, joten sitä voidaan käyttää lähes missä tahansa olosuhteissa. Paikantimessa ja lähettimessä on suuret, suuren kontrastin, taustavalaistut LCD-näytöt, jotka tarjoavat käyttäjälle selkeää tietoa kaikenlaisessa valaistuksessa. Paikannin- ja lähetinvalikoiman näytössä on yhdenmukaiset ja helposti tunnistettavat kuvakkeet, mikä varmistaa laitteiden helpon käytön.

Centros ™

RD8000-yksiköt ovat Centros-yhteensopivia. Centros on mittajärjestelmä, joka perustuu yli 30 vuoden jatkuvaan kehitykseen, ja jossa yhdistyy uusia ja innovatiivisia algoritmeja sekä vakiintuneita ohjelmistoja tehokkaassa suoritinytimessä. Centros parantaa paikannustarkkuutta ja toistettavuutta ja tarjoaa oikea-aikaista reagointikykyä.