CAT4+ & GENNY4+ KAAPELINHAKULAITE

Uusi nestekidenäyttöinen malli, kertoo myös kaapelin syvyyden

Uusi, uudistunut malli, entistäkin tehokkaampi. Maanalaisten putkien ja kaapelien etsintälaitteisto. Etsii johdon, joka on löydettävä. Paikallistaa johdot ja metalliputket, joita on vältettävä. Yksinkertainen ratkaisu päivittäiseen kaapelien ja putkien etsintään. Kun lähetin on käytössä, saadaan kaapelin syvyys senttimetreinä näyttöön syvyyspainiketta painamalla. Kaapelin paikannus on nopeaa, koska viuhkanäyttö kertoo kaapelin tarkan sijainnin.

CAT4+ ja Genny4+ CAT4+ ja Genny4+

Kun Cat kaapelinhakulaite ensimmäisen kerran 1980 tuotiin markkinoille, oli se tekniikaltaan paljon aikaansa edellä, ja siksi Catista tuli lyhyessä ajassa yksi maailman suosituimmista kaapelinhakulaitteista. Myös Suomessa on nyt 2012 käytössä useita satoja Cat kaapelinhakulaitteita, ja useimmat Catit on myyty ilman lähetintä. Vuonna 2012 huhtikuussa alettiin valmistaa täysin uutta nestekidenäyttöistä Cat4 mallia, jossa on seuraavat uutuudet:

  • Uusi neljäs etsintäsysteemi A-asento, joka on tarkoitettu nopeaan kaivualueen tarkistukseen.
  • Automaattinen, valokennolla ohjattu nestekidenäytön taustavalo.
  • Digitaalinen piirikortti, (Äänenmuodostuspiiri analoginen edelleen, jotta kaiutinääni pysyy luonnollisena).
  • Paristoja on nyt kaksi isoa LR20 (D) sauvaparistoa, entisen kahdeksan pienen pariston sijasta.
  • Lähettimessä (Genny4) käyttäjä voi säätää lähetystehoa.

Laitteessa on neljä erilaista etsintäsysteemiä; Radiopaikannus, 50Hz-paikannus sekä perinteinen lähetin/vastaanotin paikannus. Ja totta kai, Cat4 mallissa on A-asento, joka käyttää samanaikaisesti hyväkseen radiopaikannusta, 50Hz-paikannusta, ja lähetin / vastaanotin paikannusta. A-asento on lähinnä tarkoitettu nopeaan kaivualueen haravointiin ja A-asento sopii hyvin myös tottumattomalle käyttäjälle.

CAT4+ ja Genny4+ CAT4+ ja Genny4+ CAT4+ ja Genny4+ CAT4+ ja Genny4+ CAT4+ ja Genny4+ CAT4+ ja Genny4+

Valikoimistamme löytyy myös Radiodetection lähetinsondit ja työntövarsikelat.